NAŠI PROIZVODI

Taraderm logo

TARADERM prirodne kreme u svom sastavu imaju 100% organsku strukturu i zato njen sastav i mirisnu notu karakteriše moć prirode – esencijalna ulja i ekstrakti biljaka predstavljaju bogastvo prirodnih mirisa na vašoj koži. TARADERM kreme su namenjene onima kojima je kvalitet na prvom mestu!

Antireumatik krema 50ml

antireumatik krema

TARADERM antireumatic prirodna krema bogatog sastava koja se preporučuje kod reumatskih oboljenja, ukočenosti, artritisa, išijasa, bolova u leđima, zglobovima i kod ostalih upalnih procesa na telu. Olakšajte sebi bolove i  budite fizicki aktivni.

Krema za akne i bubuljice 30ml

taraderm kreme proizvodi

TARADERM acne and pimples biljna krema  u svom sastavu ima jako antiseptičko, protivupalno i regenerativno dejstvo.Sa jakom koncetracijom minerala i vitamina, krema svojim delovanjem štiti i hrani kožu i obezbedjuje joj potrebnu zaštitu i hidrataciju.

Krema za bore 30ml

taraderm kreme proizvodi krema za bore

TARADERM wrinkles cream  protiv bora odlikuje bogat sastav na bazi jake koncentracije biljnih ekstrakta, lekovitog bilja u kombinaciji sa organskim uljima kokosa, badema, etarskim uljima divlje ruže koja stimuliše stvaranje kolagena, poboljšava elastičnost kože.

Krema za hemoroide 50ml

taraderm kreme proizvodi

TARADERM hemorrhoids biljna krema efikasno rešava probleme izazvane hemoroidima. Bogat sastav ove kreme sa jakim antiupalnim dejstvom na bazi bilja, prirodnih voskova i etarskih ulja vrlo brzo otklanja bol, svrab, krvarenje izazvana hemoroidima.

Krema za lice 30ml

taraderm kreme proizvodi

TARADEM face cream je 100% prirodna krema i za razliku od većine komercijalnih krema koje svojim hemijskim sastavom agresivno utiču na vašu kožu, upravo TARADERM biljna krema nadoknađuje sve vitamine i minerale koji su potrebni vašoj koži.

Krema za podočnjake 15ml

taraderm kreme proizvodi

TARADERM under-eye balm je podigao kreme protiv podočnjaka na viši nivo jer u svom sastavu poseduje formulu koja pospešuje cirkulaciju u kritičnoj zoni i obezbedjuje koži sve hranjive materije koje su joj neophodne da bi povratila balans i normalno funkcionisala.

Krema za regeneraciju kože 50ml

taraderm kreme proizvodi

TARADERM skin regeneration krema zbog svog prirodnog sastava ima širok spektar delovanja i efikasno deluje kod raznih povreda kože u koje spadaju: opekotine, ožiljci, rane i posekotine, hematomi, autoimune bolesti kao što su ekcemi i psorijaza, uboji i nagnječenja, kao i sve povrede površinskog sloja kože.

Krema za sportske povrede 50ml

taraderm kreme proizvodi

TARADERM sport injuries je 100%  prirodna krema koja zahvaljujuci specifičnoj kombinaciji i bogatom biljnom sastavu pojačanim ekstraktom gaveza, kapsaicinom, mentolom, etarskim uljima i prirodnim voskovima predstavlja komponentu koja blagotvorno deluje na povredjeno i oštećeno tkivo.

Krema za vene 50ml

Taraderm krema za vene

TARADERM veins krema za proširene vene predstavlja prirodnu i delotvornu formulu odabranog lekovitog bilja, prirodnih voskova, etarskih ulja i drugih prirodnih komponenti koje su se pokazale efikasne u lečenju bolesti perifernih krvnih sudova. Krema  deluje antiupalno i antiinflamatorno.