TARADERM kreme - Najbolje iz prirode

null
taraderm kreme za svaki tip kože

Mi smo TARADERM – iza nas je 50 godina veštine i znanja u prirodnoj kozmetici.

null

Nastali smo u Kanadi 1968. godine, vođeni tradicijom i autentičnim načinom proizvodnje koja je nastala u kanadskoj provinciji British Columbia, sa ciljem da sledimo put tradicionalne recepture koja živi na obroncima venca Rocky Mountain.

Posle Kanade i Amerike TARADERM se predstavlja na evropskom tržištu sa najkvalitetnijim biljnim kremama, a to je rezultat našeg tima istraživača koji konstantno rade kako na razvoju tako i na zaštiti endemskih vrsta i lekovitog bilja sa ovog podneblja, koje se ubraja u jedno od najblagotvornijih biljnih oaza Evrope.

Ono po čemu se razlikujemo je kanadska tehnologija proizvodnje kojom uspevamo da izvučemo maksimum iskoristivosti lekovitih sastojaka iz biljnih vrsta, tajna receptura i sinergija  dobro odabranog bilja i drugih prirodnih komponenti koje doprinose na efikasnosti naših krema.

TARADERM za svoje kreme koristi isključivo samonikle (divlje) biljke ubrane u svom prirodnom staništu, koje opstaju u surovim vremenskim uslovima na nadmorskoj visini od 1200 do 1850m na čistom planinskom vazduhu, daleko od civilizacije i svih negativnih faktora koji sa sobom nose urbane sredine.

Prilikom pravljenja naših krema ni jedna životinja nije ubijena, ni jedno drvo nije posečeno i ništa što zagađuje našu planetu nije korišćeno.

TARADERM vodi računa o prirodi i pridaje veliki značaj načinu branja, ne čupamo biljke i ne uništavamo njihov koren, već ih sakupljamo na poseban način tako da brinemo o očuvanju prirodne sredine i ne remetimo prirodni ciklus (što je jedno od principa TARADERMA, tj. pozitivan uticaj čoveka na prirodu i prirode na čoveka).

Kroz zalaganje na očuvanju i zaštiti prirodne sredine, fondacija TARADERM je odlučila da svake godine vrši pošumljavanje četinarskih i listopadnih stabala kao i da 1% od svake prodaje preko interneta donira udruzenju pčelara a u interesu obnove pčelinjih društava.

planina lekovito bilje taraderm

Možemo reći da naše kreme karakteriše 100% organsko poreklo na bazi bilja i drugih komponenti koje kroz našu kožu blagotvorno deluju na ceo organizam.

U laboratorijama TARADERM-a istraživači i toksikolozi timskim radom  održavaju nivo kvaliteta i bezbednosti naših proizvoda. Svi TARADERM proizvodi su podvrgnuti laboratorijskom ispitivanju koja se sprovode pod nadzorom dermatologa eminentnih evropskih instituta.

taraderm kreme proizvodnja

TARADERM fondacija

Taraderm logo

TARADERM fondacija osnovana je 2018. godine kako bi obezbedila okvir za dobrotvorne događaje i sponzorstva koje fondacija sprovodi. TARADERM organizuje akcije za pomoć hendikepiranoj deci, obolelim od autoimunih bolesti, starim osobama kojima je potrebna pomoć, trudnicama, sportskim ekipama i sportskim događajima.

Takođe fondacija veliku pažnju polaže na očuvanje i zaštitu prirodne sredine.

prirodne kreme taraderm

Biorazgradive kese

Taraderm logo

TARADERM iskljucivo koristi biorazgradive kese koje nastaju od obnovljivih sirovina, što im daje mogucnost potpune razgradnje u prirodi. Tako ne predstavljaju otpadni materijal, što je u ekološkom smislu najzdravije i najbolje rešenje.